„Vaccinul antigripal întărește Covid”: medic italian denunțat la Colegiul Medicilor ( video )

Se numește Giuseppe Delicati și este un medic italian generalist care lucrează la Borgaro, un fost ofițer medical al Forțelor Aeriene și în ultimele zile a publicat pe rețelele de socializare un apel către toți colegii săi care lucrează în domeniul medicinei teritoriale, scrie presa italiană La Stampa . El le-a lansat o invitație legată de următoarea campanie de vaccinare împotriva gripei:

„A fost detectată o interacțiune între vaccinul antigripal și covid-19. Se știe cu certitudine de pe site-ul Pentagonului că virusul coronavirus suferă o activare pentru acțiunea vaccinului antigripal „, spune medicul.

Citește și Colonelul Kvachkov: „coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității” Video

Cu toate acestea, el continuă să explice că toți morții din Bergamo ar fi fost vaccinați. Medicul adaugă, de asemenea, că ar fi depus două cereri către ASL de referință pentru a cere clarificări cu privire la această presupusă interacțiune.

Citește și Italia, Bergamo: coloană de vehicule militare transportă alte sicrie în alte crematorii

„Realizez acest videoclip pentru a crește gradul de conștientizare, deoarece acest vaccin este solicitat cu mult timp în avans”, continuă el. Apoi, în videoclip, el vorbește și despre o pseudo pandemie care neagă amploarea infecției covid-19 în lume.

Carabinierii și autoritățile de sănătate din au deschis o anchetă asupra medicului, raportând incidentul Asociației Medicale Macerata.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *