Video/ Nici nu știai că cel mai bun leac pentru insomnie se află chiar în casa ta

Insomniile sunt foarte comune, iar de multe ori medicamentele nu au niciun efect. Vezi ce să consumi înainte de culcare ca să te odihnești bine și să scapi de durerile de cap.

Un amestec din două ingrediente pe care le ai în bucătărie te scapă de durerile de cap, îți întărește imunitatea, îți dă energie, te ajută să adormi și crește nivelul de hormoni ai fericirii din organism. Descoperirea a fost făcut de dr. Matt Stone, un cercetător american care a publicat numeroase cărți de nutriție, iar cele două ingrediente sunt zahărul și sarea.

 

Zahărul acționează ca un combustibil pentru celule, deoarece le asigură necesarul de energie. Sodiumul din sare le permite celulelor să respire și să producă energie. În plus, ambele substanțe luptă împotriva stresului care distruge metabolismul. Dacă ai insomnii, combinația de sare și zahăr este perfectă pentru tine.

 

Cum o prepari:

Amestecă 5 lingurițe de zahăr cu o linguriță de sare într-un borcan de sticlă. Păstrează substanța obținută la loc ferit de umezeală, iar seara, înainte de culcare, ia o cantitate mică între degete și pune-o sub limbă. Lasă amestecul să se dizolve și vei simți efectul.

https://youtu.be/i00argv2q2M

Te-ar putea interesa și https://www.mondonews24.it/lucruri-extraordinare-pe-care-nu-le-stiai-despre-creierul-tau/

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook