Viena, un misterios strat de ulei lung de 30 km în Dunăre

Avertizare de poluare pe Dunăre la Viena, unde, potrivit poliției capitalei austriece, a fost depistat un strat de petrol lung de 30 km, de la Korneuburg, în nordul orașului până la Schwechat, în sud. Cauzele sunt încă necunoscute. Pentru a facilita lucrările de siguranță, Dunărea a fost închisă navigării în această secțiune și au fost stabilite bariere anti-petrol.

Citește și Plouă în Australia! O bombă de apă îmblânzește focul și curăță pământul de cenușă și moloz

În plus, sondele de apă potabilă din zonă au fost închise.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.