Vietnam, ploi neîncetate și inundații: aproape 100 de victime

Vietnam este lovit de ploi torențiale, inundații, alunecări de teren eroziune și inundații , care a dus la moartea a 90 de persoane și dispariția a altor 34. Echipele de salvare continuă să lucreze fără încetare. Ultimele dispărute au fost raportate din provinciile Quang Tri, Thua Thien Hue și Quang Nam.

Peste 37.500 de gospodării evacuate din orașele Ha Tinh, Quang Binh, Quang Tri și Thua Thien Hue. 121.280 de persoane au fost  duse în siguranță de către salvatori . În prezent sunt 121.700 de case raportate ca fiind complet inundate. Presa locală relatează că 531.800 de animale au murit lovite de ferocitatea apelor. Multe drumuri naționale și locale sunt întrerupte, ceea ce face operațiunile de salvare și salvare și mai dificile.

Citește și Coloana de ambulanțe în zona roșie din Sicilia: pacienți transferați „ca la Bergamo”

Vremea rea nu pare să se termine, starea de alertă continuă. Vietnamul se află pe o alertă de nivel 4 , al doilea cel mai înalt nivel pe scara intervalului de stare de alertă.

13 salvatori au murit în provincia Thua Thien Hue în timp ce încercau să salveze mai multe vieți în timpul inundației care a devastat Vietnamul. Salvatorii au intervenit pentru salvarea lucrătorilor răniți de o alunecare de teren care a cuprins hidrocentrala Rao Trang 3.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

87 − 78 =