Vindecat de coronavirus, dar factura este de peste 1 milion de dolari

Un cont de peste 1 milion de dolari. Atât de mult a costat vindecarea de coronavirus unui cetățean din Seattle. Povestea lui Michael Flor, în vârstă de 70 de ani, este relatată de Seattle Times. Bărbatul a fost internat în spital timp de 62 de zile, era în condiții disperate și și-a luat la revedere soției și copiilor cu un ultim apel telefonic. Apoi, vindecarea surprinzătoare. Flor se recuperează acum din casa sa din West Seattle, unde a primit factura pentru internarea în Centrul Medical Suedez din Issaquah: 1.122.501,04 dolari.

Fiecare bănuț documentat într-o „carte” de 181 de pagini. Cei 9.736 de dolari cheltuiți în fiecare zi în terapie intensivă, cei 408.912 de dolari pentru a garanta izolării în cameră și 82.215 de dolari necesari pentru a garanta respirația asistată timp de 29 de zile.

Rusia, au rupt labele unui pui de leu pentru a sta cuminte în fotografiile cu turiștii: Putin a deschis o anchetă penală

„Mă simt vinovat că am supraviețuit”, a spus Flor. Bărbatul în vârstă de 70 de ani are o asigurare privată, care va suporta o parte semnificativă din costuri. Pacientul nu avea alte patologii în afară de Covid-19. „„ Mă întreb ‘de ce eu’? „, Spune el referindu-se la vindecarea miraculoasă. „Merit? Și faptul că văd costurile incredibile pentru toate acestea nu fac nimic altceva decât să mărească sentimentul de vinovăție” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki