Vor să-și înregistreze copilul cu numele de Lucifer. Primăria zice, nu: izbucnește scandalul

Aceasta este povestea bizară a cuplului Dan și Many Sheldon din Chesterfield care au dorit să-și cheme fiul Lucifer. Prin urmare, s-au prezentat biroul pentru a înregistra copilul. Dar, odată la fața locului, situația devine mai complicată: funcționarul de la birou refuză, deoarece consideră că acest nume este incomod și nu este potrivit pentru un bebeluș

De fapt, deși numele Lucifer îi conduc pe mulți la personificarea răului, nu este singura semnificație a numelui. Potrivit grecilor, de fapt, Lucifer înseamnă purtător de lumină.  Lucifer, înainte să cadă în rău, a fost îngerul purtător de lumină .

Citește și Baba Vanga: „Președintele SUA va fi lovit de o boală misterioasă”

Funcționarul biroului de înregistrări a declarat imediat că nu va permite niciodată cuplului să-și cheme fiul Lucifer pentru a-l proteja pe minor precizând că,  copilul va avea dificultăți în integrarea socială și că acest lucru i-ar provoca o viață complicată. Cuplul a răspuns prompt susținând că sunt atei și că, prin urmare, toate aceste superstiții prostești nu vor avea nicio influență asupra lor .

După ceartă, grefierul în cele din urmă a cedat cererilor bizare ale cuplului. Bebelușul a fost înregistrat sub numele de Lucifer Sheldon.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *