Vremea extrem de rea în Italia: un pod s-a prăbușit în Calabria

Italia, un pod s-a prăbușit în Calabria. Sudul Italiei în condițiile vremii nefavorabile, din cauza ploilor abundente și a vânturilor puternice, care au declanșat alerta maximă, în special în Calabria . În Crotone, cartiere întregi au fost inundate și multe magazine și case au fost avariate.

În urma vremii extrem de nefavorabile care s-a abătut de 2 zile în provincia Calabria, în Crotone un pod s-a prăbușit din cauza ploilor neîncetate. Din fericire nicio persoană a fost rănită.  Între timp, personalul de la drumuri și poduri Anas lucrează de sâmbătă dimineață pentru a restabili condițiile de trafic pe drumul de stat 106 „Jonica”, încă invadat de noroi și resturi din zonă.

Citește și Mexic, tragedie în cimitir: cade într-o gaură în timp ce-și îngroapă soția și moare

Departamentul Protecției Civile a emis o nouă avertizare de vreme rea și pentru duminică, cu o alertă roșie pentru majoritatea părții ionice a Calabrei, în timp ce alerta portocalie a fost plasată în sectorul de coastă din Basilicata, restul Calabrei și nord-estul Siciliei. Alerta galbenă a fost evaluată pe o mare parte din Abruzzo și  Sicilia.

Sursa: Ansa

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 84 = 85