Whitney Houston, ultimele zile din viața ei înainte de a fi găsită înecată în vană

Icoana globală Whitney Houston a murit într-o cadă din hotelul Beverly Hilton în 2012 iar detaliile și împrejurările au șocat o lume întreagă , scrie Mirror

Moartea tragică a lui Whitney Houston la doar 48 de ani, a venit pe fondul descendenței ei în spirală, după ce și-a sufocat averea de 100 de milioane de dolari pe droguri. Diva talentată, cunoscută în întreaga lume pentru vocalele sale puternice, s-a înecat într-o baie la hotelul Beverly Hilton în februarie 2012, după ce a consumat un mixt de cocaină, canabis și medicamente.

Moartea ei a trimis unde de șoc prin lumea showbiz-ului, în urma deceselor lui Michael Jackson în 2009 și Amy Winehouse în 2011. În timp ce Whitney a încercat să mențină abuzul de droguri , mai târziu a recunoscut la Oprah, în 2009 că a început să folosească foarte mult un drog numit Clasa As după succesul filmului său din 1992, The Bodyguard.

Profețiile lui Nostradamus pentru 2020

Paranoia lui Whitney a crescut până în punctul în care a făcut o gaură în peretele băii sale, astfel încât să poată urmări presupușii intruși . Nu ieșea din baie cu zilele folosea jucării sexuale și apela la traficanții de droguri pentru a-i livra bile de droguri prin acea fisură. Nu mai reușea nici să meargă la baie pentru a urina… În momentele când trebuia să iasă printre oameni, Whitney își punea scutece pentru a evita accidentele nedorite.

Ultima sa apariție publică a fost pe 9 februarie, când a urcat pe scena din Hollywood cu Kelly Price pentru a cânta Jesus Loves Me.

Rapoartele de toxicologie au descoperit că Whitney avea în sânge un amestec de cocaină, cannabis, Xanax, Benadryl și Flexeril. Cauza decesului a fost confirmată: înec, boli de inimă și consumul de cocaină.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit