WiFi, își numește fiica Twifia după compania de telefonie și în schimb primesc un super premiu: pentru 18 ani de abonament gratuit

Twifia. Unii părinți se luptă să găsească nume originale pentru copiii lor, dar există un cuplu elvețian care probabil a întrecut pe toată lumea , câștigând chiar și un premiu neașteptat. Ei și-au numit fiica Twifia, după furnizorul elvețian de internet Twifi. Compania a promis printr-un concurs că va oferi internet gratuit timp de 18 ani oricui va da numele copiilor lor  Twifius sau Twifia pe certificatul de naștere. Tinerii noi părinți s-au gândit la o glumă și au participat la concurs. Surpriza a fost grozavă și când și-au dat seama că compania era foarte serioasă.

Citește și Vor să-și înregistreze copilul cu numele de Lucifer. Primăria zice, nu: izbucnește scandalul

Numele Twifia este al treilea ales de cei doi părinți, care au preferat să rămână anonimi. „Vrem să rămânem anonimi  deoarece nu vrem să ne justificăm pentru asta. Poate vom fi acuzați că ne-am vândut numele fiicei noastre, și astane-ar durea și mai tare.   Și noi ne simțim puțin rușinați ”, au recunoscut ei mai târziu publicației Blick. Cu toate acestea, ideea i-a amuzat și i-a fascinat : „Cu cât mă gândeam mai mult la asta, cu atât mai mult numele devine unic ”. Nu-i poți învinui: cu siguranță nu va fi ușor să găsești pe altcineva cu acel nume.

Președintele companiei, care are doar patru angajați și a promis un lucru, în cazul în care compania va da faliment (s-a născut acum câteva luni, iar oferta este de fapt un mod de a face publicitate): „ Voi fi responsabil personal . Este o chestiune de onoare ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 1