Poliția din Ucraina a arestat o femeie în stare de șoc și dezbrăcată: hoinărea pe stradă cu un cap într-o geantă

Poliția ucraineană a arestat o femeie care hoinărea dezbrăcată pe străzile din Kharkiv cu un cap tăiat în geantă. La primele ore ale dimineții, locuitorii din Harcov (Ucraina) au observat  o femeie care mergea complet dezbrăcată pe stradă. Cei prezenți care au chemat poliția și când agenții s-au apropiat de femeie, au înțeles imediat că are ceva în neregulă. Era în stare de șoc , cu un cuțit într-o mână și o pungă în care avea un cap în cealaltă mână.

Când  agenții i-au cerut documentele,  femeia le-a înmânat geanta pe care o ducea în urmă. În interior se afla capul unei femei tinere. Polițiștii au încercat să înțeleagă de la ea cine era victima, de ce avea capul în geantă și ce s-a întâmplat, dar a refuzat să vorbească.

O fetiță de 6 ani a murit frig într-un sat din Ucraina: a fost găsită cu fața în jos și brațele înfășurate în jurul corpului

O posibilă deznodământ al crimei a ajuns  câteva ore mai târziu din micul sat Podvorki . Un bărbat disperat a sunat la poliție avertizându-i că a găsit trupul fără cap al nepoatei în dormitorul său. Potrivit știrilor locale , bărbatul locuiește în aceeași casă cu sora și nepoata sa în vârstă de 13 ani. Prin urmare, poliția, în următoarele ore, va efectua testul de ADN pentru a se asigura că capul din geanta femeii este cel al bietei fete ucise în Podvorki.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com