Rusia, nepotul de 11 luni nu încetează să plângă: bunicii săi îl ard de viu în sobă

O crimă oribilă care i-a dus direct la proces și cu care vor trebui să trăiască  tot restul vieții. Zhanna Miyagasheva de 43 de ani, și soțul Alexander Miyagashev de 48 de ani, au fost condamnați ieri la 9 și 15 ani de închisoare pentru uciderea nepotului lor de 11 luni, Maxim Săgălakov. Micuțul a fost ars de viu  într-o sobă din casa lor din satul din Kharoy, Rusia.

Bunicii ar fi trebuit să aibe grijă de lui, dar se pare că plânsul copilului i-a scos din sărite.

 

Cei doi erau beți criță atunci când enervați de ”smiorcăitul” copilului de numai 11 luni bunica l-a strâns de gât până a căzut inconștient pe podea. Bunicul nu s-a lăsat mai prejos și l-a aruncat în sobă.

Examenul pe ceea ce a rămas din corpul copilului a stabilit că Maxim era încă în viață când a fost aruncat în flăcări:  copilulului încă îi bătea inima, respira și avea o temperatură normală a corpului. Era încă în viață .

Citește și Un tată își scutură fiul în vârstă de 11 săptămâni și îl ucide: „O putere similară cu cea a unui accident de mașină”

Cadavrul carbonizat al copilului a fost descoperit de mama, Viktoria Sagalakova, în vârstă de 21 de ani, care, întorcându-se în casa părinților, s-a regăsit în fața acelei scene îngrozitoare. În instanță, bunicii au încercat să dea vina unul pe celălalat

Vecinul bunicilor criminali,  Evgeniy Borgoyakov a declarat pentru un post de televiziune rus: „Bunicul era întotdeauna beat. În trecut, aruncase pisici și câini în acea sobă. Așa a făcut și cu nepotul său ”. În sala de judecată se afla și mama copilului: învăluită într-o mască de durere  continua să repete că nu-i venea să creadă că părinții ei i-au distrus unicul motivul de a trăi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com