China încearcă să combată răspândirea coronavirusului aruncând dezinfectant din drone / VIDEO

China ar fi dislocat o armată de drone în încercarea de a combate răspândirea coronavirusului. O singură dronă este capabilă să lanseze dezinfectant peste 16 mii de metri pătrați de teritoriu

În încercarea de a împiedica răspândirea  coronavirusului în alte zone din China, guvernul Xi Jimping a dispus trimiterea unei armate de drone „speciale” care au zburat deja pe cerul țării. Aceste drone au fost încărcate cu material dezinfectant , informează Daily Star , într – un articol despre cele mai recente evoluții.

Acest sistem de drone „dezinfectante” a fost deja utilizat recent și este util pentru încercarea de a ajunge în zonele rurale sau, în orice caz, mai îndepărtate de centrele locuite și care nu sunt ușor accesibile .

Citește și Invazie de lăcuste, Somalia declară o stare de urgență

„ Dronele pot acoperi o suprafață mult mai mare în care se obțin rezultate excelente în prevenirea răspândirii bolilor. Dezinfectantul este inofensiv pentru oameni și nu afectează viața de zi cu zi a nimănui “: așa a comentat Qin Chunhong , agentul de protecție a culturilor care a dezinfectat satul Longfu (Sichuan) pe 30 ianuarie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com