Crimă șocantă : fiica unui comisar de poliție din Argentina a fost violată și spânzurată cu sârmă ghimpată

Trupul tinerei María Florencia Santa Cruz , fiica unui comisar de poliție în pensie din Tigre, în provincia Buenos Aires , a fost găsită spânzurată cu  sârmă ghimpată la ora 3 dimineață la o răscruce din orașul Buenos Aires. Victima în vârstă de 30 de ani a fost violată, sugrumată, sufocată și spânzurată pe jumătate dezbrăcată cu sârmă ghimpată. Este a noua femeie ucisă în Argentina de când a izbucnit pandemia coronavirusului, scrie El Litoral

Autopsia pe corpul tinerei au scos la suprafață ultimele momente ale sale de viață. Fata după ce a fost violată a murit din cauza unei triple acțiuni asfixiante: sugrumată, sufocată și apoi spânzurată.  La început, în lipsa unor semne vizibile de apărare, s-a crezut că fata s-a sinucis, dar examinarea medico-legală contrazis acestă suspiciune.

Igor rusul: văduva primei victime dă statul italian în judecată

Cadavrul tinerei a fost găsit de polițiști. Femeia era pe jumătate dezbrăcată, purta doar o cămașă și o pereche de șlapi. Pantalonii și lenjeria intimă au fost aruncate la un metru distanță de pe corp. Tânăra a fost atacată pe stradă de un bărbat care a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere. Santiago Ezequiel Hernández  în vârstă de 32 de ani a fost arestat câteva ore mai târziu. Agenții au efectuat o percheziție în apartamentul său unde au găsit hainele pe care le-a purtat în momentul crimei. Episodul a stârnit revoltă și indignare, în special în rândul activiștilor pentru drepturile femeilor: „Feminicidele nu se opresc nicu în carantină ”, a spus ONG-ul „Ni Una Menos”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com