Gelos și posesiv: un bărbat i-a smuls limba iubitei lui

O femeie din Indiana (Statele Unite) a suferit o violență ieșită din comun din partea prietenului ei. Tânăra Carleigh Hager în vârstă de 27 de ani, l-a cunoscut pe Ryan Cameron, în vârstă de 28 de ani în martie 2015, în timpul unei petreceri:

“Era înalt, frumos și gentleman. În noaptea aceea m-am îmbătat și m-a băgat în pat, fără să profite de mine”, își aduce aminte tânăra.  Câteva luni mai târziu însă pentru ea a început un adevărat coșmar. Bărbatul părea că este îndrăgostit de ea și nu se arăta deloc gelos, până într-o seară când erau la petrecere în familia fetei. Ea a dansat cu nopotul ei de numai nouă ani și de acolo a început scandalul.

Ajunși la hotel bărbatul i-a dat un pumn în stomac după car eși-a cerut iertare, și ea l-a iertat. Cei doi la un moment dat s-au mutat împreună. După nici o lună tânăra a vrut să-l lase, dar el a amenințat-o că dacă pleacă îi va ucide câinele. Fata a făcut o greșeală enormă și a rămas în continuare cu el

Citește și  Inundațiile din Indonezia: numărul morților s-a ridicat la 21 dar s-ar putea să mai crească / VIDEO

 

În seara atacului, Ryan s-a întors acasă băut împreună cu câțiva prieteni de-ai lui când acesta le-a spus prietenilor că pot face sex cu Carleigh. La auzul acestei fraze, tânăra l-a împins și de acolo a pornit totul. Ryan a încercat să o starnguleze, a început să o bată cu pumnii peste față și în stomanc după care i-a băgat degete în gură smulgâindu-i practic limba. Prietenii lui Ryan au încercat să-l oprească barbat dar fără succes.

Apoi au chemat poliția, dar înainte ca agenții să intervină, omul a reușit să-i dea lui Carleigh o lovitură la coaste și ea a leșinat. Când a fost salvată, femeia era în stare foarte gravă și numai o intervenție chirurgicală de urgență a împiedicat-o pe  femeie să nu-și piardă vederea. Ajunsă la spital medicii au reușit să-i cose limba, dar tânăra a avut nevoie de mult timp pentru a se vindeca și a vorbi din nou. Ryan a fost condamnat la 6 ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com