O bunică de 71 de ani silită să asiste la violul celor trei nepoate: moare de infarct

Amenințată și forțată să privească violențele la care au fost supuse nepoate sale . O bunică a murit de inimă frântă după ce a fost forțată de un tâlhar să asiste la abuzul sexual împotriva celor trei nepoate care locuiau în casă cu ea. Bărbatul a intrat în casa sa din provincia de coastă KwaZulu-Natal, Africa de Sud a amenințat-o cu o armă și a imobilizat-o.

Bărbatul cu fața acoperită și cu glugă a intrat în casă și a încuiat-o pe bătrâna de 71 de ani într-o cameră, apoi a legat fetele de 19, 22 și 25 de ani și le-a adus una câte una în cameră și le-a violat sub ochii bătrânei. Femeia nu a putut face nimic pentru a-și ajuta fetele și distrusă de durerea acelei scene a suferit un atac de cord și a murit.

India, focar de Coronavirus la nuntă: 111 invitați infectați, mirele moare a doua zi după nuntă

Când poliția a ajuns la fața locului, femeia era lipsită de viață, cele trei nepoate au povestit ce s-a întâmplat explicând că bunica nu a fost nici bătută și nici atacată. Prin urmare, anchetatorii cred că a murit de infarct, iar acum încearcă să găsească vinovatul unei astfel de violențe atroce.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com