Orb de mai bine de 20 de ani, un bărbat și-a recăpătat vederea în urma unui accident de mașină

Polonezul Janusz Goraj și-a recăpătat vederea în urma unui accident de circulație. Bărbatul era orb de mai bine de 20 de ani : retina ochiului drept era deteriorată în timp ce cu ochiul stâng vedea  doar forme și lumină.

Goraj, din orașul Gorzow Wielkopolski, a suferit un accidentul de circulație  în 2018, Goraj a fost intervievat recent de ‘Gazeta Pomorka’, unde a spus că la doi ani de la accident și-a recăpătat perfect vederea. Bărbatul a fost lovit de o mașină fiind urcat pe capota autovehicolului și aruncat pe trotuar. În impactul cu solul bărbatul s-a lovit puternic la cap. Goraj a fost dus la spital unde a fost supus unei intervenții chirurgicale la șold.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Agnieszka Wisniewska, a declarat presei locale: „La o anumită vârstă, astfel de fracturi nu se vindecă atât de repede, așa că a trebuit să fie internat”. Medicii nu erau îngrijorați de vederea lui ci de rănile produse în ruma accidentului.

Citește și Tată și imam și-a violat și ucis fiica de 5 ani: „Am vrut să văd dacă este virgină”

Cu toate acestea, în decurs de o săptămână, rănile sale s-au vindecat  cu un bonus suplimentar: și-a recâștigat miraculos vederea.  Acum, bărbatul lucrează ca pazznic de noapte și nu ami are nevoie nici măcar de ochelari de vedere.   Medicii au fost uimiți de incident, însă acum nu pot face decât să speculeze ce anume a determinat recuperarea. Goraj a refuzat să participe la teste suplimentare, scrie presa locală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com