O micuță balerină și-a pierdut brațul, dar nu vrea să înceteze să danseze, povestea Viennei de 12 ani

O balerină în vârstă de 12 ani și-a pierdut un braț, dar nu și speranța. Povestea Viennei care după un accident a trebuit să-i fie amputat un braț după ce a căzut  de pe trambulină.

Stând pe pat și cu un zâmbet mare, Vienna Hayers este hotărâtă mai mult ca oricând și vrea să danseze din nou. Tânăra de 12 ani a trăit o experiență care i-a schimbat viața, dar care i-ar lăsa multe persoane complet devastati. Brațul său drept, de la cot în jos i-a fost amputat. Refuzând să fie intimidat de incident, Vienna a afirmat că „devine mai puternic în fiecare zi” .

O mamă și-a ucis fiul și l-a cimentat în pivniță apoi îi denunță dispariția: descoperită după 3 luni

Vienna dansează de la vârsta de doi ani și într-o zi sărea pe trambulina din curtea casei lângă Bedford, când a aterizat pe pământ rupându-și cotul .  Chirurgii au trebuit în cele din urmă să-l amputeze deoarece sângele nu mai ajunge la mâna dreaptă. Imediat după accident, Vienna a fost dus la spitalul Bedford înainte de a fi transferată la Great Ormond Street.A fost supusă la  mai mult de opt operații , dar chirurgii nu au reușit să-i corecteze problema circulației.

În perioada de spitalizare , doar familia ei și doamna Hayers , profesoara ei  au fost acolo din cauza coronavirusului .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com