Mamă și fiu trimiși în judecată pentru incest în SUA

„Soacra mea are raporturi cu soțul meu”: mamă și fiu trimiși în judecată pentru incest în SUA

Mamă și fiu trimiși în judecată pentru incest în SUA. Este scena absurdă la care a trebuit să asiste o americană din Fitchburg, Massachusetts, ale cărei țipete au alarmat vecinii și polițiștii care au intervenit în cele din urmă la fața locului, denunțându-și soțul și soacra pentru infracțiunea de incest.

Când s-a întors acasă din oraș, s-a gândit că ar putea găsi orice, dar cu siguranță nu soacra și soțul ei făcând sex în casă.  Este scena absurdă la care a trebuit să asiste o femeie americană din Fitchburg, Massachusetts, ale cărei țipete i-au alarmat pe vecini și polițiștii care au intervenit în cele din urmă la fața locului denunțând soțul și soacra femeii pentru infracțiunea de incest . Episodul datează de la sfârșitul lunii mai, dar numai în aceste zile acuzații s-au prezentat în instanță în fața judecătorului care le-a ordonat să nu se vadă până la sentința finală care va fi pronunțată  în octombrie.

Călătorie spre Deadman’s Island, insula plină de resturi umane care nu poate fi vizitată de nimeni ( video )

Mamă și fiu trimiși în judecată pentru incest în SUA

După cum a fost reconstruit în timpul primei audieri, agenții au intervenit la fața locului la cererea vecinilor care au denunțat țipete care proveneau din casă. Femei le-a spus agenților că și-a găsit soțul în vârstă de 43 de ani Tony L. Lavoie și mama lui , în vârstă de 64 de ani, în pat întreținând raporturi intime. Agenții au vorbit separat cu mama și fiul și amândoi au recunoscut că au întreținut relații sexuale consensuale, spunând că este prima dată când se întâmplă și că de ceva timp începuseră să se sărute.

Mama  și fiul au fost acuzați de incest și trimiși în judecată în august iar acum, dacă vor fi vinovați, vor putea fi trimiși în spatele gratiilor timp de 20 de ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com