Destin tragic pentru un muncitor român din Italia! Gheorghe Diaconu a murit după ce a căzut de la o înălțime de 5 metri

Ieri, 2 iunie, în ziua în care o mare parte a Italia s-a oprit din lucru sărbătorind ziua Republicii, Gheorghe Diaconu în vârstă de 48 de ani e oprește pentru a sărbători Republica, a ieșit din casa lui din comuna Mulazzo, în provincia Massa-Carrara pentru a ajunge la un mic șantier. Trebuia să ia o scară care i-ar fi trebuit zilele următoare la lucru. Dar acolo și-a găsit sfârșitul căzând de pe un zid de la 5 metri înălțime lovindu-se cu capul de bolovani.  În momentul în care salvatorii au ajuns la el, inima încetase deja să mai bată, scrie presa italiană Secolo XIX.

”Melania, zâmbește !” Donald Trump îi cere soției un zâmbet pentru presă: expresia ei forțată devine virală / VIDEO

Conform reconstrucției carabinierilor, ieri dimineață în jurul orei 9  Diaconu s-a întâlnit  cu doi colegi de muncă care lucrează pe  șantier de construcții. Gheorghe avea nevoie de o scară pe care trebuie să o folosească a doua zi. La un moment dat , potrivit mărturiilor colegilor, el s-a îndepărtat de ei poate pentru a-și face nevoile, dar nu a mai apucat. Diaconu nu a mai avut avut timp nici măcar să reacționeze și a căzut  de la o înălțime de 5 metri lovindu-se cu capul de rămășițele unei vechi ruine acoperite de tufișuri. Deși colegii lui încearcă să-l țină în viață, pentru el nu s-a mai putut face nimic. a  murit pe loc. Medicii ajunși de urgență la fața locului fac același lucru: încearcă din răsputeri să-i salveze viața, dar în zadar.  Diaconu nu dă semne de viață ….

Gheorghe avea un fiu în vârstă de 27 de ani stabilit în Germania. Tânărul a fost informat despre tragedie prin consulat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com