Febră mare și cefalee, doctorii îl trimit acasă: un copil de 6 ani a murit de meningită

Pentru medici  copilul  exagera dar în realitate Oliver era grav bolnav și a murit la scurt timp după ce a fost vizitat. Băiatul de 6 ani a fost dus de urgență la spital cu febră mare. Copilul se plângea dureri de cap și avea pete ciudate pe piele.

Femeia a declarta presei americane The Sun, că după ce i-au consultat  băiatul medicii ar fi spus că nu era nimic grav, dar ea a insistat spunând că îi este teamă că ar fi vorba de meningită. Medicul ironic a întrebat-o dacă a văzut diagnosticul pe Google și chiar a certat-o, spunând că exagerează și că este paranoică.

Citește și  O tânără a fost hărțuită sexual de zeci de bărbați chiar în noaptea de Revelion: imaginile au devenit virale

Atât mama cât și copilul au fost trimiși acasă. Chiar dacă femeia nu era convintă, a decis totuși să se încreadă în cuvintele medicului și a plecat. La câteva ore, însă, starea copilului sa înrăutățit și a murit sub ochii mamei și tatălui său.

Faptele datează din octombrie anul trecut, dar în urma autopsiei și al unui raport de expertiză a reieșit că dacă băiatul ar fi fost tratat imediat, astăzi ar fi putut fi în viață. Familia a ales să procedeze pe cale legală iar acum doctorul care l-a vizitat și două asistente medicale sunt anchetați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com