Guvernul brazilian recomandă prostituatelor să lucreze ”virual”

Contactul în perioadele de epidemie, sunt absolut de evitat. Și astfel Ministerul brazilian al femeilor, familiei și drepturilor omului recomandă prostituatelor „să lucreze virtual” . În acets sens a fost tipărită o broșură cu indicații în special pentru populația LGBT. Potrivit dicasterii conduse de pastorul evanghelic Damares Alves, „o parte semnificativă a acestei populații trăiește în condiții de vulnerabilitate socială mai mare și, prin urmare, poate fi mai susceptibilă la contaminare”.

O parte a broșurii este dedicată prostituatelor în care se sugerează ca măsură preventivă, ca „lucrătorii independenți și prostituatele” să se adapteze pentru a oferi servicii virtuale. „Lucrătorii independenți, prostituatele și persoanele fără venituri fixe sunt, din păcate, cele mai lovite economic din cauza restricțiile  de carantină. Dar nu  în criză  se nasc idei bune? Dacă trebuie să lucrați, discutați cu clienții dvs., încercați opțiunea de servicilor virtuale », scrie în broșură.

Coronavirus, mesajul guvernului malaezian pentru femei: „Machiază-te și nu-ți deranja soțul”

În ciuda declarațiilor recente ale președintelui Jair Bolsonaro, în care ironiza pandemia, Alves recomandă „menținerea izolării sociale”, solicitând populației LGBT să rămână în case și să evite adunările.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com