La numai 19 ani și-a ucis iubita deoarece credea că este însărcinată: i-a carbonizat corpul pe un grătar

I-a fost frică că iubita lui a rămas însărcinată, așa că după ce au ieșit într-o seară în oraș, Naim Vera, un argentinian de 19 ani, a ucis-o pe Brenda Micaela Gordillo în varsta de 24 de ani după care s-a predat la poliție mărturisind crima. Mai întâi a ucis-o sufocând-o cu o cârpă după care i-a ars corpul pe un grătar. Părți ale corpului tinerei au fost găsite în împrejurimile din Catamarca , o provincie din nord-vestul Argentinei, sâmbătă în jurul orei patru diminața, relatează ziarul Clarin.

Tânărul de 19 ani a mărturisit că și-a ucis logodnica în culmea unei dispute pentru o presupusă sarcină. Ulterior a aruncat părți din trupul dezmembrat pe marginea unui drum. Rămășițele ei au fost găsite într-un container pe marginea unui drum. O autopsie a exclus că era însărcinată iar medicii legali consideră că decesul a avut loc asfixiere din cauza unei bucăți de pânză îndesată în gură.

Citește și Poluarea criminală: scurtează viața cu trei ani și provoacă 8,8 milioane de decese pe an

Sub unghiile lui Brenda au fost găsite băcați din pielea lui Naim care demonstrează că fata s-ar fi luptat înainte de a muri. Fratele lui Brenda, Ivan, a declarat că a aflat despre moartea surorii sale pe rețelele de socializare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com