O tânără a fost hărțuită sexual de zeci de bărbați chiar în noaptea de Revelion: imaginile au devenit virale

O tânără a fost hărțuită sexual de un zeci de bărbați chiar în noaptea de Revelion. Imaginile înregistrate în seara de Anul Nou a provocat indignare și furie pe internet.

In imagini se vede o tânără care urlă disperată după ajutor în timp ce zeci de bărbați o înconjoară și pun mâna pe ea încercând să o violeze.  În urma acestor imagini poliția din Mansoura City, în nordul Egiptului, a anunțat deschidera unei anchete în care mai mult de zeci bărbați au fost arestați.

Mai multe persoane au învinovățit victima afirmând că ținuta ei era inadecvată și provocatoare, însă mulți utilizatori de social media și-au exprimat șocul și au cerut autorităților să ia măsuri ferme, spunând că nimic nu justifică acest atac.

Citește și Gelos și posesiv: un bărbat i-a smuls limba iubitei lui

Acest tip de atac nu este primul de acest fel în Egipt: zeci de alte tinere au fost victime ale atacurile similare în grup care au stârnit controverse în trecut, cerând guvernului să emită noi legi care vizeze limitarea hărțuirii sexuale în țară. Conform legii egiptene, contactul sexual nedorit este pedepsit cu cel puțin un an de închisoare și o amendă cuprinsă între 650 și 1250 USD.

În octombrie, un adolescent a fost ucis în timp ce apăra o fată în timp ce 3 tineri o hărțuiau.  Cei trei adolescenți atacanți au fost condamnați fiecare la 15 ani de închisoare luna trecută.

Cu toate acestea, au existat speculații ample cu privire la aplicarea efectivă a acestor legi.

Sursa: Albawaba

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com