Ucisă și dezmembrată cu o secure în interiorul cazărmii: rămășițele unei femei soldat au fost găsite lângă un râu

Vanessa Guillen  de 20 de ani, a fost ucisă în Fort Hood, Texas, în Statele Unite, în camera de armament unde lucra. Tânăra a fost văzut ultima dată pe 22 aprilie: cheile, cartea de identitate,  portofelul și cheia de cazarmă a Vanessei au fost găsite la fața locului.

Rămășițele tinerei soldat au fost descoperite ulterior în apropierea râului Leon, în județul Bell , la aproximativ 20 de mile est de Fort Hood. Descoperirea macabră a avut loc la începutul acestei săptămâni: familia tinerei victime Vanessa Guillen este convinsă că este cadavrul fetei. Aaron David Robinson  în vârstă de 20 de ani, a fost considerat imediat principalul suspect al crimei barbare. Conform celor relatate de Daily Star Online, Robinson este acuzat că a atacat-o pe Vanessa cu un ciocan , după cum a raportat și avocata Natalie Khawam.

Spațiu, cea mai mare gaura neagră : devorează echivalentul unui soare pe zi

Khawam a spus că Robinson ar fi contactat-o ​​pe prietena sa „pentru a-l ajuta să îngroape trupul sângeros. Inițial, au încercat să-i dea foc – a spus avocatul – dar fără succes. Apoi au dezmembrat trupul lui Vanessa cu o secure “. În urma acuzațiilor, Robinson a fugit marți din Fort Hood și s-a sinucis a doua zi. Fosta soție a unui alt soldat , Cecily Aguilar de 22 de ani, se confruntă cu 20 de ani de închisoare.

Înainte de a dispărea, Vanessa a mărturisit familiei sale că a fost hărțuită sexual de unul dintre sergenții din Fort Hood.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com