A tăiat gâtul amantei și a pus cadavrul într-o valiză justificându-se: ” A criticat performanțele mele”

Și-a ucis amanta și a pus cadavrul într-o valiză. Maxim Gareyev, 33 de ani, absolvent la British University Open, a ucis-o brutal Ekaterina Semochkina, în vârstă de 24 de ani, care a lucrat ca blogger de modă, după ce femeia a criticat performanțele sale sexuale.

Bărbatul din Moscova a fost condamnat la 9 ani de închisoare după ce trupul fetei a fost găsit într-o valiză cu o tăietură de cuțit la gât. Maxim a mărturisit că a omorât-o de furie că tânăra de 24 de ani i-ar fi jignit bărbăția după o noapte de amor. Potrivit Dayli Mail, corpul fetei a fost găsit de părinții ei care au fost cei care au făcut tot posibilul pentru a o salva, însă fără a reuși.

Citește și Crimă îngrozitoare: O fată de 10 ani cu nevoi speciale a fost violată și ucisă fără milă

Ekaterina era un blogger de modă, dar și un medic, care a absolvit recent cu maxim de voturi. Iubea viața de lux, pentru asta, pentru a-și rotunjit câștigurile făcea escortă pe un site web. După ce a făcut sex cu criminalul său, a început să-i spună că nu are personalitate, că nu este suficient de bun la pat, până când tânărul de 33 de ani cuprins de furie a ucis-o.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com