Și-a decapitat mama și a aruncat capul în curtea vecinilor: Rita moare de mâna criminala a fiicei sale

Rita Camilleri  în vârstă de 57 de ani, a fost decapitată la casa ei din Sydney, Australia, de către fiica ei  Jessica, în vârstă de 25 de ani. Crima s-a produs de fața nepotului ei de numai 4 ani. Capul ei a fost apoi plasat în fața ușii  vecinilor. Ofițerii de poliție au descris crima ca fiind cea mai oribilă pe care au văzut-o. Arestată,  asasina va fi supusă examinării psihiatrice.

 

Tragedia s-a produs la Sydney, Australia, unde o tânără de 25 de ani, Jessica Camilleri, și-a decapitat mama Rita, în vârstă de 57 de ani, în fața ochilor nepotului ei și a lăsat capul la ușa din față a vecinilor. Crima s-a petrecut sâmbătă seara: conform rapoartelor poliției locale, care au definit crima ca fiind una dintre cele mai oribile pe care le-au văzut vreodată, asasina nici nu a încercat să scape, ea a fost găsită în tip ce privea capul mamei sale pe trotuarul din fața casei vecinilor, scrie Daily Telegraph.

Citește și Coronavirus, o pătură de fum a învăluit orașul Wuhan: zvonuri sau… ?

În momentul  crimei a fost prezent și un nepotul victimei de numai 4 ani care a fost întrenat în spital în stare de șoc.

“Nu putem spune nimic altceva, doar că familia este distrusă. Ne confruntăm cu un eveniment îngrozitor, victima prezenta mai multe răni pe tot corpul, nu numai capul decapitat “, a declarat șeful poliției, Brett McFadden, pentru presă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com