își lipește vaginul cu super glue și îl acuză pe fostul iubit de răpire și tortură

Spania, își lipește vaginul cu super glue și îl acuză pe fostul iubit de răpire și tortură: femeie în vârstă de 36 de ani arestată

Vanesa Gesto, în vârstă de 36 de ani, l-a acuzat pe fostul iubit Ivan Rico, în vârstă de 36 de ani, că a răpit-o și a lăsat-o pe jumătate goală în orașul Bembimbre, lângă Leon, Spania. Femeia își lipise vaginul cu super glue, acuzându-l pe fostul ei partener de răpire și  tortură. Tânăra în vârstă de 36 de ani a fost arestată și condamnat la 10 ani de închisoare.

Adevărul despre crimă a apărut atunci când anchetatorii au descoperit imagini înregistrate de camerele de securitate într-un supermarket  de chinezi, care arătau femeia care cumpăra super glue pe care l-a folosit ulterior să-și lipească vaginul.

Copil pozitiv cu coronavirus: două clase închise la Paris

Bărbatul a stat câteva zile în închisoare nevinovat înainte ca adevărul să iasă la iveală. Tribunalul din Leon, din nordul Spaniei, a condamnat-o pe femeie și a închis-o timp de 10 ani. De asemenea, a fost obligată să-i plătească despăgubiri fostului iubit în valoare de  25.000 de euro.

Avocata femeii, Emilia Esteban, a întrerupt relațiile cu fostul ei client după ce acesta a descoperit că femeia și-a procurat singură răni și a înscenat totul. Avocata a spus: „Am crezut întotdeauna în Vanesa și de aceea am apărat-o. Mă simt umilită și înșelată ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com