Un băiețel a dispărut în timp ce căuta melci : rămășițele trupului au fost găsite în stomacul unui crocodil

S-a luptat cu toate puterile  dar  soarta lui era deja marcată: crocodilul de patru metri care l-a atacat nu i-a lăsat nicio șansă de supraviețuire. Rămășițele lui Ricky Ganya în vârstă de 14 ani din Malaezia  au fost găsite în stomacul unui crocodil care l-a atacat pe malurile unui râu din Kuching în timp ce aduna melci.

Pe 26 iulie, băiatul era lângă membri ai familiei când a fost atacat de animalul care, de sub apă, a sărit în față apucându-l de picior și trăgându-l în fundul râului. Băiatul a încercat să se elibereze, dar nu a putut face nimic împotriva puterii animalului.

Alarma a fost declanșată de o mătușă care a fost martora scenei: când serviciile de urgență au ajuns la fața locului, Ricky dispăruse. Timp de zile, familia a sperat că băiatul reușise să se elibereze de strânsoare și că probabil era grav rănit și nu reușea să se întoarcă acasă.

Babuini înarmați cu cuțite, șurubelnițe și un ferăstrău fac ravagii într-un Safari

O speranță care a dispărut împotriva tristei realități, după patru zile mai târziu, când agenții „Centrului de operațiuni pentru incendii și salvare” din Sarawak au pus o capcană pentru crocodil folosind un pui care l-a abandonat pe țărm unde a fost atacat Ricky. Când crocodilul a sărit din apă, el a fost capturat și ucis.

Rămășițele lui Ricky și hainele lui erau în stomac. “Am dat totul familiei – a spus unul dintre salvatori – Trebuie să-i poată da ultimul rămas bun”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com