Băiețel de 3 ani omorât în bătaie cu o bâtă de baseball: “A mâncat o prăjitură fără să ceară voie”

Băiețel de 3 ani omorât în bătaie cu o bâtă de baseball. Copilul a fost ucis în bătaie cu o bâtă de baseball de către Shirley Morris în vârstă de 28 de ani, din Atlanta, Georgia. Se pare că micul Kejuan Mason mâncase o prăjitură fără să ceară voie când a fost atacat de femeie. Tânăra de 28 de ani inițial a negat orice acuzație, dar apoi a mărturisit și a fost condamnată, relatează Metro

Faptele datează din 2017, când copilul a fost dus la spital. Medicilor li s-a spus că băiețelul se sufocase cu o prăjitură dar medicii au descoperit rănile extrem grave și-au dat seama că a fost bătut brutal și că era victimă a abuzurilor de la mai mult timp. Imediat s-a lansat o anchetă pentru a descoperi adevărul.

Citește și Cerul întunecat de milioane de lăcuste: o urgență „apocaliptică”/ VIDEO

Morris și sora sa, Glenndria Morris l-ar fi bătut pe băiat pentru că a mâncat o prăjitură fără permisiunea lor.  După ce și-a negat responsabilitatea mai multe luni, în cele din urmă femeia a mărturisit  că l-a bătut cu o bâtă de baseball. Acum a fost arestată și își așteaptă sentința definitivă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com