Harvey în vârstă de un an și jumătate, primește medalia tatălui care a murit în incendiile din Australia

Harvey Keaton are doar 19 luni. Cu o suzetă și o uniformă, primește o medalie de la un soldat: aceasta este recunoașterea post-mortem a tatălui său, un pompier în vârstă de 32 de ani, Geoffrey Keaton, care a murit în incendiile care devastează Australia. Fotografia care face înconjurul internetului, micuțul Harvey este de fapt la înmormântarea tatălui său, care a fost căpitan adjunct în cadrul unității de pompieri.

Geoffrey Keaton a murit împreună cu un coleg, Andrew O’Dwyer, pe 19 decembrie, când camionul lor a fost lovit de un copac. Și  O’Dwyer lasă în urmă un fiu de doi ani, născut la câteva zile după micul Harvey: înmormântarea lui este programată săptămâna viitoare.

Citește și Cutremurele, alarma geologilor: „În Atlantic, pământul se deschide”

Medalia pentru curaj a fost acordată micuțului Harvey de comisarul Shane Fitzsimmons, șeful pompierilor din Noua Țara Galilor. Primul ministru australian, Scott Morrison, a participat și la înmormântare, spunând câteva cuvinte pentru a „ aminti și mulțumi pentru serviciul lui Geoffrey Keaton ”. Din septembrie anul trecut, cel puțin 24 de persoane au murit în incendiile în Australia: mai multe persoane sunt date dispărute.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com