Kayne West a creat un fond pentru studiile fiicei lui George Floyd și a donat două milioane de dolari pentru victimele rasismului

Kayne West a donat 2 milioane de dolari pentru studiile fiicei lui George Floyd. Uciderea bărbatului de mâna unui polițist în timp ce îl aresta a șocat întreaga lume și multe persoane, inclusiv cele din lumea spectacolului, au luat parte împotriva discriminării rasiale . Printre ei, și soțul lui Kim Kardashian care  a dorit să o ajute pe fiica de 6 ani a victimei.

Rapperul a creat un fond pentru micuța Gianna, în vârstă de doar 6 ani, care recent, prin mama sa a spus că se simțit pierdută fără tatăl ei. West a pus astfel la dispoziție un fond pentru fetiță care îi va permite să meargă la facultate și să studieze atunci când va crește mare. Dar generozitatea lui nu a fost doar pentru micuța Gianna Floyd, deoarece cântărețul a făcut o donație și pentru familiile lui Ahmaud Arbery și Breonna Taylor, care au murit în timpul protestelor și la rândul lor, și ei au fost dezarmați.

George Floyd, prima comemorare în Minneapolis. Avocatul: ” A murit din cauza unei pandemii de rasism”

Nu numai Kayne West este de partea celor discriminați. Soția sa, Kim Kardashian, s-a oferit recent să plătească facturile medicale pentru unul dintre protestanții care a fost lovit pe față de un glonț de cauciuc.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com