Londra, un polițist intră într-un restaurant: „Alarmă teroristă, trebuie să evacuăm!”. Chelnerița: „Acum nu, clienții mănâncă” / VIDEO

Potrivit presei britanice, episodul a avut loc într-un restaurant nu departe de London Bridge, unde un bărbat a înjunghiat mai mulți trecători în decembrie anul trecut.

În aceste ore, mass-media britanică difuzează videoclipul unui polițist care intră într-un restaurant din Londra pentru a-l evacua și chelneriței îi răspunde că trebuie să aștepte pentru că „clienții mănâncă”.

Conform rapoartelor din ziarele britanice, restaurantul este situat în Streatham, în sudul Londrei, nu departe de locul în care poliția a împușcat un bărbat  pe 2 februarie. Agentul a intrat în restaurant imediat după ataca pentru a ține oamenii în siguranță.

Citește și Londra, ISIS revendică atacul de duminică

“Trebuie să evacuăm, a avut loc un atac terorist”, a exclamat. Dar chelnerița îi spune să aștepte cel puțin o jumătate de oră, care ar fi timpul necesar pentru ca clienții să termine mănâncat.

„Doamnă, un terorist a fost împușcat mortal chiar acolo. Ar putea avea o vestă explozivă. Deci puneți în pericol viața oamenilor ”, răspunde polițistul.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com