„Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă”, un român și-a înjunghiat soția de 18 ori

Un român de 41 de ani este judecat pentru omor la Bonn după ce a recunoscut că și-a ucis soția. La sfârșitul anului trecut el, pe 26 noiembrie, el și-a înjunghiat în gât soția cu 18 lovituri de cuțit. Crima s-a petrecut după ce femeia l-a anunțat că nu pleacă de Crăciun împreună cu el în România, pentru că ea preferă să rămână în Germania, cu amantul, relatează express.de.   Bărbatul și-a recunoscut fapta.

Cei doi erau căsătoriți de 8 ani și locuiau în Germania, la Waldbröl. Relația lor nu părea să aibă probleme, mai mult voiau să meargă la o clinică de fertilizare, după ce femeia a aflat că nu putea să rămână însărcinată. Toate planurile s-au năruit după ce femeia s-ar fi îndrăgostit de un coleg de muncă al soțului ei și a vrut să divorțeze.

Un student în vârstă de 22 de ani s-a sinucis: „Mă simt sufocat de greutatea blocajului”

Cu o zi înainte de crimă, potrivit bărbatului, soția îl anunțase că nu va pleca cu el  de Crăciun în România. De acolo a urmat un scandal enorm, iar ea l-ar fi insultat. „Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă”, a declarat românul în fața instanței. În urma celor spuse de femeie, bărbatul a încercat să se sinucidă intrând cu mașina într-un copac, dar a scăpat nevătămat.

Întors acasă, în timpul cinei el i-a spus că a încercat să se sinucidă și iar s-au luat la ceartă,  dar de data acesta s-a încheiat într-o baie de sânge  . Femeia s-a enervat că a distrus mașina pe care abia o cumpăraseră și după ce l-a insultat.

„Am găsit-o pe mama moartă și am tăiat-o în bucăți”: fiică arestată

„Am plecat după ea și luat cuțitul pe care îl aveam întotdeauna în dormitor și am înjunghiat-o”.  Bunica victimei a auzit urlete din cameră și a bătut disperată la ușă. Când bărbatul a ieșit plin de sânge a sunat la urgențe. Rănile femeii erau extrem de grave și  a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

”Nu mai aveam niciun control. Acestă faptă mă va urmări mereu și regret ce am făcut pentru tot restul vieții mele”  , a declarat bărbatul în fața instanței.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com