Oroare în Germania, cel mai mare scandal de abuzuri împotriva a 200 de copii: doi pedofili condamnați

Doi bărbați germani au fost condamnați la 13 și 12 ani de închisoare pentru abuzurile împotriva copiilor. Cei doi pedofili ademeneau copii într-un camping și abuzau de ei LIVE !  Cei doi  bărbați germani au fost condamnați la 13 și 12 ani de închisoare pentru abuzurile comise. Sentința a fost dată de puțin timp  și a fost una dintre cele mai neașteptate din țară.

Cei doi bărbați au mărturisit violența care a început în 1999. Pedofilii i-au ademenit pe copii în campingul Luegde, din nord-vestul țării, după care i-au abuzat. Potrivit lui presei Tagesschau , Andreas V, în vârstă de 56 de ani, este acuzat că a comis peste 200 de violuri în viața sa. După ce i-a convins pe copii să-l urmeze la el acasă, bărbatul s-a dezbrăcat și i-a violat. Chiar și „colegul” său a procedat la fel după ce a adus victimele în apartamentul său din orașul Steinheim. Mario S, 34 de ani, este acuzat că a violat peste 50 de copii.

Răzbunare criminală: femeia răpește fiica de 2 ani al amantului ei și o ucide

Detaliul groaznic din această poveste, deja macabru în sine, este că ambilor pedofili le-au plăcut filmările în timp ce violau copii. Videoclipurile violențelor au fost recuperate ulterior de poliție și au reprezentat dovezi copleșitoare, evident pentru urmărirea penală a celor doi bărbați. Conform rapoartelor, cei doi pedofili au avut și spectatori. În iulie, un bărbat din Saxonia a fost condamnat pentru că a asista online launul dintre abuzurile asupra copiilor.

Sursa: tagesschau.de

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com