Se prezintă la urgență cu vânătăi pe tot corpul, moare după câteva zile

Sarah Armstrong  în vârstă de 22 de ani, a ajuns la spital, cu corpul său plin de vânătăi simptomatice cauzate de leucemie. La câteva zile după ce a fost vizitată de medici, tânăra a murit

O dramă a lovit Sarah Armstrong , o tânără de 22 de ani, și familia ei. Tânăra, mama unei fetițe de doi ani, a murit săptămâna trecută din cauza unei leucemii mieloide acute complicată de debutul unui accident vascular cerebral .

Înainte de a muri, femeia vizita medicii pentru că observase apariția pe corpul ei a unor vânătăi „spontane” și  Sarah nu le știa cauza. În schimb, a fost o vânătăi indicatoare a cancerului de sânge care a lovit-o . Tânăra de 22 de ani a murit la o săptămână după ce a primit acest diagnostic : accidentul vascular cerebral care a apărut la scurt timp după ce starea ei s-a înrăutățit nelăsându-i nicio șansă.

Citește și Prima casă a compostului uman se va deschide în 2021 în Washington

La început tânăra mamă începuse să aibe simptomele unei răceli, apoi apariția bruscă a vânătăilor pe corpul și la sfârșit diagnosticul  devastator: leucemie mieloidă acută . La doar 7 zile de la primirea diagnosticului, pe 1 februarie 2020, Sarah a plecat pe lumea cealaltă lăsând în urma ei o fetiță de 2 ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com