Un băiat de 5 ani a fost oprit de agenți la volanul unui SUV: ” Mă duceam să-mi cumpăr un Lamborghini”

Poliția Utah din Statele Unite a oprit  unui băiat de 5 ani care conducea un SUV . Agenții l-ar fi surprins după o ceartă cu mama sa, care a refuzat să-i împrumute mașina de lux. Atunci băiatul s-a gândit să-și facă pofta. S-a urcat la bordul SUV-ului și a plecat cu gândul să-și cumpere o mașină de lux numai a sa. În fața agentului s-a justificat spunând că mergea să-și cumpere un Lamborghini.  În buzunar, însă, avea doar 3 dolari .

După urgența Covid, Wuhan a devenit cea mai aleasă destinație pentru turiștii chinezi

Un episod singular, dar nu unic. Cu 3 dolari în buzunar mergea să-și „cumpere un Lamborghini” în California. Un episod care poate părea o poveste inventată dacă nu ar fi fost povestită de agenții de poliție pe rețelele de socializare.

https://twitter.com/UTHighwayPatrol/status/1257384715998441477

În timp ce vehiculul circula pe Interstate 15 cu aproximativ 50 km / h , un polițist a observat un șofer ciudat. Agenții au explicat postului CNN KSL-TV că inițial au crezut că micul șofer este „șofer cu probleme”. ” Stătea pe marginea scaunului din față  astfel încât să poată ajunge la pedala de frână pentru a ține mașina pe loc  în timp ce eu eram acolo”, a spus un agent.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com