Un băiețel de 3 ani a fost ucis în bătaie de rudele lui, inclusiv mama: era prea obraznic

O poveste îngrozitoare plină de violențe pentru un băiețel de numai 3 ani din Brazilia.

În puținul timp pe care l-a trăit pe acest pământ el a fost maltratat și bătut până la moarte de întreaga familie, mamă, bunici și unchi. Micuțul se numește Victor Adriano Pereira da Cruz , un copil care, potrivit membrilor familiei, „era prea obraznic” și din acest motiv ar fi fost bătut până la moarte. Descoperirea a fost făcută în spital, când copilul a ajuns cu o serie de răni cauzate, potrivit rudelor, din cauza unei căzături.  Dar medicii au descoperit adevărul și au  chemat imediat intervenția forțelor de ordine  care au început  o anchetă , aflând ce se întâmpla cu adevărat în interiorul acelei locuinței.

Citește și Incendiile în Australia, bilanțul victimelor a crescut la 24 de morți

Victor a fost lovit cu palmele, cu pumnii, cu picioarele și până la lovituri de curele și cozi de mătură. Pentru familia de monștrii orice era bun pentru a-i da o învățătură de minte unui copil de numai 3 ani vinovat de a fi prea plin de viață.

Victor  ar fi împlint  4 ani peste câteva săptămâni, dar nu a mai apucat să-și sărbătorească ziua de naștere. Cei cinci au fost arestați sunt și se află în închisoare  în așteptarea procesului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com