Coronavirus, Coreea de Sud 51 de persoane pozitive după ce au fost considerate vindecate

În Coreea de Sud 51 de persoane au rezultat  pozitive la Covid-19  după ce au fost considerate vindecațe, a declarat centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor  precizând că există o mare probabilitate ca virusul să fi rămas în unele celule și să fie reactivat decât să se fi înfectat a doua oară.

Autoritățile de sănătate Seul au anunțat trimiterea unei echipe care să efectueze o investigație epidemiologică și să verifice cauzele noilor infecții.

Coronavirus, șoc în India: muncitori migranți stropiți cu clor

Între timp, sunt alte 47 de cazuri noi de Covid-19, cea mai mică cifră înregistrată până la sfârșitul lunii februarie până acum  în țara asiatică. Pentru prima dată în aproximativ două luni, infecțiile au scăzut sub  50, în timp ce ieri au fost 81. Potrivit Centrulului  pentru controlul și prevenirea bolii, totalul cazurilor este de 10.284. Mai mult, în ultimele 24 de ore au existat alte trei decese care au adus numărul total de decese la 186 de la începutul urgenței.

Infecțiile de astăzi au fost înregistrate în special în Seul și în provincia vecină Gyeonggi și nu în epicentrele răspândirii virusului sau a orașului Daegu și a provinciei Gyeongsang.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com