Mesajul lui Gary către Almeda: „Nu am iubit niciodată pe nimeni atât de profund”

Gary și Almeda s-au căsătorit în 2015 în SUA, la două săptămâni de la înmormântarea fiului ei Robert: curiozitatea este că el are 21 de ani și ea are 74 de ani . La cinci ani după nunta lor , tânărul a postat pe profilul său de Instagram un mesaj emoționant soției sale. Cuplul are o diferență de 53 de ani, iar cei doi s-au cunoscut pe când Gary avea doar 17 ani  și Almeda avea 71 de ani.

„În urmă cu patru ani mi-am dat inima și sufletul femeii care mi le fură constant în fiecare zi. Până în ziua în care te-am întâlnit, nu am știut niciodată că este posibil să iubesc pe cineva atât de profund. Dragostea mea pentru tine depășește această lume și este mai adâncă decât oceanul. ” Gary reamintește toate dificultățile și criticile pe care le-au avut de depășit împreună: „Am trecut prin neplăceri și coborâșuri pe care le-am depășit întotdeauna… privind în urmă, ne-a făcut să devenim cu adevărat mai puternici”.

Citește și Siria, fetița siriană care confundă aparatul de fotografiat cu o armă și „se predă” în fața reporterului

 

„Mulțumesc ție, abia aștept să mă trezesc în fiecare dimineață și să muncesc din greu pentru a ne atinge obiectivele și visele. Mă faci atât de mândru de tine în fiecare zi și ești cu adevărat cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Mă motivezi la maxim. Ești absolut frumoasă în interior și în exterior. Nu ești numai soția mea, ci și cea mai bună prietenă a mea. ”

„M-am rugat lui Dumnezeu să devii soția mea  și astăzi, patru ani mai târziu, pot spune că Dumnezeu mi-a dat mai mult decât aș fi putut cere vreodată. Promit să te iubesc necondiționat și să ușurez de toate greutățile și problemele  până la ultima mea suflare. Mulțumesc că mi-ai schimbat viața și m-ai transformat în cine sunt acum. Îți sunt atât de recunoscător pentru dragostea ta în fiecare zi. Te iubesc din toată inima , doamnă Hardwick. ”

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com