”Nu mai suportam să aud urletele lui”, un tată și-a ucis fiul cu o somnifer puternic

I-a pus o pastilă puternică de somnifer în sticluța cu lapte a copilului său pentru că nu-l mai putea auzi plângând . Un bărbat a fost acuzat de crimă după ce și-a ucis fiul în vârstă de 4 luni . Inginerul Philip Batogov în vârstă de 31 de ani, din Pușkin în Rusia este acuzat că l-a ucis pe micul Bogdan .

Copilul a murit otrăvit, iar medicii au găsit o doză uternică de somnifere în sticla cu lapte, scrie The Sun

Tatăl nu ar mai fi tolerat plânsul copilului, așa că, pentru a-l face să-l tacă a decis să-l sedeze, folosind nu numai un somnifer pentru adulți care oricum ar fi fost extrem de puternic pentru organismul bebelușului, dar i-a pus în sticla cu lapte și o doză masivă de calmant.

Citește și Tragedie la școală! O fetiță cade în oala cu apă fierbinte în bucătăria școlii și moare: bucătarii cu căștile în urechi nu aud țipetele

Corpul fără viață al micuțului Bogdan a fost descoperit de mama lui când s-a întors de la servici. Deși bărbatul a negat la început orice acuzație, în cele din urmă și-a recunoscut vinovăția. Acum este arestat sub acuzație de omor și riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com