O femeie a cerut divorțul din cauza igienei precare a soțului ei care refuză să se spele

Cuplurile se despart și căsătoriile se termină din mii și mii de motive diferite, dar până acum nu s-a mai văzut niciodată un divorț din cauza igienei partenerului. Un cuplu de tineri din India Soni Devi (20 de ani) și Manish Ram (23 de ani), au divorțat pentru că bărbatul refuza să nu facă baie.

Femeia era deja exasperată de mirosul urât al soțului ei și a decis să înainteze divorțul. Cu toate acestea, înainte de a apela avocații, Comisia de stat a femeilor a lansat un ultimatum de 2 luni soțului ei, dându-i timp suplimentar pentru a-și schimba obiceiurile nesănătoase.

Citește și Oroare în Italia! Un român și-a torturat și obligat iubita însărcinată să se prostitueze

Soțul de meserie instalator a avut întotdeauna o atitudine de nepăsare față de igiena personală. Femeia a spus că bărbatul nu se bărbierea, nu-și făcea duș și nu se spala pe dinții în mod regulat. Aparent, Manish putea să stea chiar și 10 zile fără să facă baie.

La un moment dat, femeia a ajuns la capătul răbdării neputând să mai suporta o asemenea umilire și a cerut să obțină divprțul cât mai curând posibil. La rândul său, Manish a spus că nu are intenția de a divorța de ea și și-a exprimat disponibilitatea de a-și îmbunătăți obiceiurile de igienă. Vom vedea ce se va întâmpla…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com