Redeschiderea școlilor: brățara care vibrează și se luminează dacă nu se menține distanța de un metru

Mulți se întreabă: când se vor redeschide școlile, cum vor reuși cei mici să păstreze distanța de siguranță? Răspunsul ar putea fi într-o brățară care, folosită ca pe o jucărie  și care îi va  împiedica pe copii să se apropie prea mult de ceilalți.

Ideea este al unui  start-up din Bari, Italia, MetaWellness, care s-a gândit la această soluție nu numai pentru copii, ci și pentru cei aflați în vacanță la plajă sau în toate celelalte cazuri cum ar fi  baruri, hoteluri, săli de sport, coafoare , etc..

Panică printre locuitorii unui oraș din Italia: un urs brun și-a făcut apariția și s-a cățărat pe un balcon VIDEO

Vorbim despre Labby Light, o brățară inteligentă care avertizează purtătorul de apropierea excesivă cu ceilalți. Cum? Brățara începe să vibreze și să lumineze.  Semne clare că este necesar să te îndepărtezi de cineva care este mai aproape de un metru.

O grădiniță din zona Varese a decis să cumpere 200 de brățări pentru a fi folosite de elevii săi cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani, care, atunci când se vor redeschide școlile, vor putea respecta mai bine distanțele necesare.

Tunelul subacvatic care va face legătura între Danemarca și Germania

Folosirea acestor brățări este foarte simplă, deoarece sunt purtate pe încheietura mâinii ca și cum ar fi ceasuri. Trebuie doar să setați măsurarea minimă de un metru distanță și lăsați aceste instrumente să își facă treaba. Aceleași brățări care folosind o aplicație, vor fi utile și pentru a monitoriza contactele dintre copii și pentru a avertiza, în caz de pozitivitate de covid-19.

Sursa: : Ansa / Metawellness 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com