SUA, video baby-kamikaze : “Vom ucide evreii”

SUA, video baby-kamikaze : “Vom ucide evreii”

Nouă copii invocă martiriul în numele profetului din centrul islamic din Philadelphia

“Vom tăia capetele” evreilor și le vom supune torturii veșnice în numele lui Allah. Pentru a elibera Ierusalimul, ei invocă “martirii” kamikaze și spun că sunt gata să facă același lucru sacrificând “trupurile și sufletele noastre fără ezitare“, scrie presa internațională

 

Nu suntem în Gaza în cadrul unei întâlniri a Hamasului pentru a alimenta războiul împotriva Israelului, ci în Philadelphia, un oraș american mare și normal. Nouă băieți, fetițe și băieți, au organizat în comunitatea islamică, cu ocazia Zilei Ummah, o “recitare” care încurajează cucerirea Ierusalimului, uciderea evreilor și sacrificarea lor ca atentatori sinucigași. Toate ascunse în culorile Palestinei în fața pseudo-educatorilor și a familiilor care au venit să privească dramă incredibilă.

 

O fată citește o proclamație referitoare la evrei: “Vom tăia capul și vom elibera moscheea dureroasă și înălțată a lui Al-Aqsa (simbolul musulman al Ierusalimului). Vom conduce armata lui Allah să-și îndeplinească promisiunea și să le supună torturii veșnice “. Recitația kamikaze a fost filmată la 22 aprilie și a fost descoperită de Memri, o asociație non-profit care monitorizează online amenințările extremismului islamic în special împotriva Israelului.

 

Ieri, televiziunea americană Fox a difuzat filmul, generând o avalanșă de proteste și controverse. Asociația musulmană a condamnat conținutul videoclipului, reiterând poziția sa împotriva oricărei forme de “ură”, dar este prea târziu.

 

În video, nouă copii sunt împărțiți pe două rânduri și urmează un scenariu dictat de adulți. Copiii cântă în cor:

 

“Rebeli, rebeli, rebeli. Paratele glorioase ne cheamă să ne călăuzească pe căile care duc la moscheea Al-Aqsa. Sângele martirilor ne protejează, Paradisul are nevoie de oameni adevărați! “. O tânără îi laudă pe sinucigașii  kamikaze, “martirii noștri, care și-au sacrificat viața fără ezitare până la Paradis. Mirosul de mușchi emanat din trupurile lor. Ierusalimul va fi capitala lor sau o căldură pentru lași?

 

Absurda “recită”,  speranța unei invazii a Israelului la bordul navelor Profetului Muhammad îl invocă unul dintre cei mai cunoscuți lideri musulmani împotriva cruciaților: “Oh Saladin, Palestina trebuie să revină pe a noastră. Rușinea va fi îndepărtată ».

 

În Gaza, fundamentalistii Hamas fac parada copiilor în camuflaj și cu bandanele verzi ale islamului folosite de kamikazi înainte de a se arunca în aer.

 

Dacă sunt destul de mari pentru a folosi și kalashnikovul, dar este șocant faptul că scuzele pentru atacurile sinucigașe și eliberarea sângeroasă a Ierusalimului sunt organizate în Statele Unite. Aspectul paradoxal este că acești copii sunt deja  pregătiți pentru  a fi “martiri ” iar părinții lor au fost martori la acest spectacol  plin de violență.

 

Te-ar putea interesa și Numerele razboiului din Yemen: acesta este modul in care se anihileaza o tara

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com