Sute de mesaje fierbinți către un tânăr de 16 ani: ministrul de finanțe din Scoția demisionează

Un scandal a făcut ca guvernul din Scoția să tremure . Ministrul Finanțelor, Derek Mackay , în vârstă de 42 de ani, și-a  dat demisia în câteva ore de la depunerea bugetului în Parlament, după ce ziarul The Scottish Sun a făcut public mesajele sale sexuale cu un băiat de 16 ani.

Politicianul Partidului Național Scoțian, care este și tatăl a doi copii și care a fost considerat unul dintre viitorii primi miniștri potențiali ai țării, ar fi trimis 270 de mesaje către adolescent prin Facebook și Instagram, curtându-l și invitându-l la un meci de rugby, cerându-i orice altceva pentru a păstra secretul dintre ei. Dar nu a fost cazul, iar mama tânărului a raportat totul premierului Nicola Sturgeon. “Am acționat ca un prost, îmi asum răspunderea pentru aceste acțiuni nebune și nerezervate “, a fost comentariul ministrului.

Citește și Soția îl părăsește, el din răzbunare ucide cei doi copii ai lor turnându-le silicon pe gât

Mackay și-a declarat homosexualitatea în 2013, după ce a divorțat de soția sa, cu care a fost căsătorit timp de 12 ani. Corespondența strânsă cu tânărul de 16 ani a durat aproximativ șase luni înainte ca acesta din urmă să-i spună că mama lui se va „supărată” dacă ar accepta invitața la cină.

„Cât de drăguț ești”, i-a scris politicianul minorului. Iar mesajele au continuat tot mai insistent până când mama băiatului i-a cerut premierului Nicola Sturgeon să-i ceară politicianului să facă un pas înapoi. Aceasta este cea de-a doua lovitură grea pentru guvernul scoțian.

Fostul prim-ministru Alex Salmond a demisionat acum un an fiind acuzat de  hărțuire sexuală împotriva a zece femei. Procesul va începe pe 9 martie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com