Tragedie în familie: o mămică a avut un atac de cord și a căzut peste bebeluș sufocându-l

O tragedie în tragedie, cea ce a afectat o întreagă familie: o femeie de 38 de ani, mama unui copil de patru luni, s-a prăbușit în urma unui un atac de cord chiar asupra fiului ei, zdrobindu-l. Pentru mama și fiul ei nu s-a mai putut face nimic: copilul a murit asfxiat

Povestea tragică s-a întâmplat în Tempe, un oraș mic din Arizona. După cum a raportat Associated Press, victima Larinique Meadows se afla acasă cu fiul său de patru luni, Denari. Soțul lui Larinique și tatăl celui mic, care tocmai se trezise a găsit corpurile fără viață a soției și copilului său.

Lângă cadavrele celor doi se afla smartphone-ul soției sale, care înainte de a se muri căutase pe internet informații privind durerile în piept. Poliția a lansat investigații și a dispus o autopsie pe corpul femeii, deși suspiciunea este că Larinique suferea de o boală cardiacă congenitală.

Citește și O femeie a tăiat membrul unui bărbat care a intrat în casă încercând să o violeze

„Este un fapt decisiv tragic, la care lucrăm. Vă rugăm să păstrați cea mai mare confidențialitate, respectând în același timp durerea unui bărbat care și-a pierdut în același timp și soția și fiul cel mic ”, a declarat detectivul de poliție Tempe și purtătorul de cuvânt al lui Greg Bacon.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com