Un pensionar și-a ucis soția pentru că nu mai putea face față demenței sale

Un pensionar de 84 ani și-a ucis soția cu un baston de fier pentru că nu mai putea face face bolii de demență. Când femeia a fost diagnosticată cu demență, soțul nu a fost deloc de acord să o ducă la un azil, promițăndu-i că va avea grijă de ea. Dar pe măsură ce boala avansa, bărbatul nu a mai putut face față și a ucis-o. Mai întâi a lovit-o  cu o bucată de fier iar apoi a sufocat-o cu perină. Din cauza bolii de demență, biata femeie nu-și mai recunoștea soțul, nu mai mergea era practic imobilă.

Cei doi soți erau căsătoriți de 58 de ani și locuiau în Manchester.

Citește și Previziuni sumbre: autoritățile australiene avertizează că vor mai fi alte două luni de IAD

După crimă, Frank a sunat la poliție spunând: ”Mi-am ucis soția”. Agenții au rămas șocați de calmitatea pe care a demostrat-o pensionarul, ba mai mult decât atât el le-a spus să stingă sirenele pentru că vecinii dau o petrecere de ziua de naștere al fetiței lor și nu vrea să le strice distracția.

Potrivit Metro, Frank a pledat vinovat pentru uciderea soției sale Patricia, spunând că a făcut-o pentru ea, pentru a pleca  într-o lume mai bună. Judecătorii, în timpul audierii au ajuns la concluzia că pensionarul suferea de o tulburare cauzată stresului pe care l-a acumulat în anii în care și-a îngrijit soția referind că devotamentul față de ea era total și necondiționat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com