Coronavirus, ministrul israelian Litzman pozitiv: declarase că Covid-19 este o pedeapsă divină pentru homosexuali

Numai demult, luna trecută ministrul a declaratt că Covid-19 este o „pedeapsă divină pentru homosexuali ”. Pe 1 aprilie, ca și când destinul i-ar fi jucat o farsă,  ultra-conservatorul ministru israelian al sănătății, Yaakov Litzman, a rezultat pozitiv pentru Coronavirus împreună cu soția sa. Litzman, care este și un rabin, a încălcat în mod repetat măsurile privind distanțarea socială, participând la mai multe întâlniri de cult și expunând numeroase autorități din țară la posibile contagii.

Coronavirus, pentru un rabin ultra-ortodox ar fi „pedeapsa divină pentru gay pride”

Și primul ministru Benyamin Netanyahu s-a plasat în carantină voluntară, la fel ca șeful Mossadului, Yossi Cohen , șeful de personal, Aviv Kohavi și alți doi generali. În marea comunitate ḥaredi , din care face parte și  Litzman, mulți dintre ei au rezultat poziviti la Covid-19, mai ales că  au ignorat măsurile impuse de guvern pentru a limita răspândirea infecțiilor.

Ministrul Litzman a acuzat comunitatea homosexuală pentru pandemia Coronavirus . Tot în Israel, rabinul ultra-radical israelian Meir Mazuz a declarat că parada Pride este o „ paradă împotriva naturii ”, deoarece „atunci când cineva împotrivește naturii, cel care a creat natura se răzbună pe el”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com