Scotia, insula Rum

O insulă îndepărtată din Scoția este în căutare de locuitori. Și tu te poți condida !

Rum, cea mai mare dintre Insulele Hebride Interne din Scoția, este populată de doar 40 de persoane. Acest oraș caută „turiști pentru viață”. Cu siguranță, insula în cauză este ideală pentru cei care iubesc singurătatea și distanțarea socială, mai ales în aceste perioade de coronavirus. Insula Rum este potrivită și pentru cei care vor să se despartă de trecutul lor, pentru a începe o viață nouă.

S-a întâmplat în Franța: un bolnav de Covid internat în spital a avut o erecție de 4 ore: «Un efect secundar al virusului»

În satul Kinloch sunt construite patru case ecologice cu două dormitoare, cu scopul de a atrage noi locuitori. Clădirile vor fi închiriate la prețuri accesibile persoanelor interesate să se mute pe insula Rum. În prezent, se caută persoane  specializate în asistență, întreținerea caselor, turism, piscicultură și producție de produse alimentare. Cu toate acestea și cei care doresc să își deschidă propria afacere sau cei care pot contribui la diversificarea economiei locale sunt bineveniți. Oricine dorește să depună cererea o poate face pe site-ul oficial al insulei.

Coronavirus, 1.147 de noi cazuri în Germania: record din luna mai

Insula Rum are o istorie străveche. În 1957 a fost achiziționată de Natural Conservacyă. În prezent, este o rezervă cu diferite animale, inclusiv cerbi, ponei, capre sălbatice  și vulturi cu coada albă. Pe scurt, un adevărat paradis pentru animale sălbatice. Anterior, insula se numea Rhum, o variantă creată de Sir George Bullough, proprietarul locului, căruia nu i-a plăcut numele de Laird of Rum, întrucât insula ar fi putut fi asociată cu băutura alcoolică omonimă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com