Stropită cu alcool și dată foc în fața copiilor: soacra dă vina pe ea și o acuză că l-a provocat

Stropită cu alcool și incendiată în fața copiilor ei, unul de numai 3 săptmâni și altul de 3 ani. Cintia, în vârstă de 28 de ani, a fost atacată de partenerul ei în apartamentul lor din Buenos Aires, duminică după-amiază. Mama agresorului și-a apărat fiul pe rețelele de socializare susținând că victima îl provoca.

Un bărbat şi-a decapitat sora pentru că a fugit cu un tânăr sărac

Tânăra Cintia în vârstă de 28 de ani, încă alăpta. S-a întâmplat duminică după ora 16:50, în interiorul casei victimei din Bahía Blanca (Buenos Aires). Atacatorul este Maximiliano Cayumil în vârstă de 21 de ani. În acea zi, cei doi s-au certat iar bărbatul a luat alcool și a stropit-o pe femeie, i-a dat-o foc și a plecat din casă. Alertat de țipete, un vecin a reușit să intre în casă.  A dus-o la baie și a  băgat-o sub duș, a reușit să stingă flăcările. Totul s-a întâmplat în prezența copiilor .

Victima a fost transferată la spitalul interzonal Agudo José Penna din Bahía Blanca. “Întotdeauna mă amenința  că-mi va da foc, dar nu am crezut că o va face”, aspus femeia autorităților. Acestă crimă a făcut multe discuții, mai ales, pentru poziția luată de mama atacatorului, care a luat apărarea tânărului de 21 de ani împotriva celor care, pe social media, l-au acuzat atrocitatea comisă.

„Soțul meu m-a violat la câteva ore după nașterea fiului nostru”

Femeia susține că victima și-ar fi „incitat” fiul în a comite atacul și că fiul său nu merită să fie judecat de nimeni care nu știe motivul scandalului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com