Un bărbat cade în apă, urangutanul îi întinde o mână de ajutor: mesajul extraordinar din lumea animalelor

Un bărbat căzuse în apă și risca să fie atacat de mai multe animale sălbatice, inclusiv șerpi. Așa că un urangutan care a văzut întreaga scenă s-a oferit să-i întindă o mână de ajutor să iasă din afară din apă

Mitul că animalele nu percep emoțiile umane sau stare brută a fost în mare parte demascat . Animalele sunt mai aproape de lumea noastră decât credem și povestea publicației Metro.co.uk o dovedește fără să lase nicio urmă de îndoială. Protagoniștii acestei frumoase povești, sunt un bărbat de aproximativ 40/50 de ani și un urangutan . Finalul acestei povești ne convinge încă o dată, că omul mai are multe de învățat .

Citește și Un bătrân fără picioare a plantat 17 mii de copaci: ” O fac pentru generațiile viitoare”

Anil Prabhakar (acesta este numele bărbatului care a căzut în apă) se afla într- o zonă forestieră din Borneo, cu câțiva prieteni când, la un moment dat, bărbatul a alunecat și a căzut în râu.

Spre surprinderea sa, a apărut un orangutan , care i-a întins mâna pentru a-l ajuta să iasă din apă. Momentul a fost imortalizat de un fotograf amator care a fost martor la scenă și a explicat că Anil Prabhakar a refuzat totuși ajutorul urangutanului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com